Vi sætter en ære i vores håndværk

Spøg til side så er vi det eneste rigtige valg når det kommer til reparation af din Apple iPhone, iPad eller Macbook, din Samsung, din Nokia, din LG og din Sony smartphone. Vores personale har foretaget flere tusinde reparationer, siddet og svedt over en iPad som lige akkurat ikke vil som vi ønsker, en iPhone hvor touchen driller – sagt med andre ord så har vi stået i alle tænkelige situationer i reparationsbranchen. Vi ser altid løsninger frem for problemer og tager alle reparationer med et smil og et glimt i øjet. Der er mange ting som man kan bliver nervøs for inden man skal afleveres sit for nogen kæreste eje til reparation. Alle nerver og spekulationer bliver fjernet og manet til jorden så snart du møder ind i vores butik. Teknikerne er klar til at tage sig af din smartphone eller tablet og sætter dig med det samme ind i forløbet.

Har du spørgsmål er vi altid klar på en uddybende forklaring til personen med plads i tidsplanen. Har du ikke tid kaster du bare telefonen ind ad døren, råber hvad der skal fikses, vi griber den og opretter dig som kunde når du er tilbage fra mødet du næsten var kommet for sent til. Sagt med andre ord vil du og din tid altid være i centrum hos CentrumReparation. Står du kl. 18.50 og skal med flyveren kl.20:30 så tøv ikke. Ring på 22 221 221 eller send en mail på info@centrumreparation.dk. Så holder vi med glæde åbent lidt længere.

Hvis vi skulle skrive en liste med grunde til at du skal vælge os som din foretrukne smartphone- og tabletreparatør bliver listen ligeså lang som den danske vinter!

Sagt med andre ord vil du og din tid altid være i centrum hos Centrum Reparation. Står du kl. 18.50 og skal med flyveren kl. 20.30 så tøv ikke. Ring på 22 221 221 eller 27 82 72 62 så holder vi med glæde åbent lidt længere.

Originale reservedele

Du overvejer sikkert om det nu er originale kvalitet reservedele vi bruger til at reparere din smartphone, tablet eller computer – SELVFØLGELIG! Vi har i vores 8 års eksistens været udsat for lidt af hvert med reservedele, det betyder at vi kun gør bruger af reservedele af original kvalitet og vi yder derfor også 24mdrs reklamationsret på den reparation vi udfører. Er dit produkt af mærket Apple overtager vi Apples garanti, det vil sige 24mdr for dansk købte og 12mdr for udenlandske købte.

Reparation begynder

Nu hvor du har fundet ud af at vi skal stå for din reparation begynder alle smågoderne at komme til dig. Under reparation tilbyder vi dig en lånetelefon. Da vi kun har et vist antal lånetelefoner kan vi ikke 100% garantere en til dig. Men du kan altid låne vores telefon til at foretage et opkald.

Endnu et problem som du som kunde kan rende ind i: hvad gør jeg med parkering hos jer? Vi har masser af parkeringspladser lige klods op af butikken i Rødovre Centrum, der er gratis parkering hele dagen!

Vi glæder os til at se dig i CentrumReparation til en god oplevelse for både Dem og os!